Texas Music Journal præsenterede fornylig pianisten Eugen Indjic
som “den måske største nulevende fortolker af Chopins musik”. I Danmark er Eugen Indjic æresmedlem af EPTA og en hyppig og skattet koncertgiver og læremester.

Til maj kommer han og giver master class til aktive unge pianister –lektioner á 50 minutter i åben klasse. En enestående chance til at blive instrueret og udfordret af en mester.

Tilhørere kan som passive deltagere hente stor inspiration og viden til deres egen klaverbeskæftigelse og ideer og metoder til deres elever.

Efter master classen holder Indjic lecture om Chopins Mazurkaer – et fascinerende foredrag, som han har afholdt mange steder i verden. Eugen Indjic’s dobbelt-cd med samtlige 57 Mazurkas kan købes til rabat pris på kurset.

Priser

  • Aktive 700 kr. (medlemmer 550 kr.)
  • Passive 300 kr. (medlemmer 200 kr.)
  • Passive (studerende) 200 kr. (medlemmer 100 kr.)

Eugen Indjic

Den amerikanske pianist Eugen Indjic blev født i Beograd 1947, og bor nu i Paris. Efter studier hos Alexander Borovsky, blev han uddannet på Harvard University som, med studier i musikvidenskab og komposition hos Laurence Berman og Leon Kirchner, og klaverstudier Mieczysław Münz, Lee Thompson og senere med Artur Rubinstein. Eugen Indjic er prisvinder fra Chopinkonkurrencen i Warszawa (1970), Leeds (1972) og Rubinstein (1974). Hans diskografi omfatter værker af Chopin, Schumann og Debussy. Eugen Indjic er efterspurgt dommer ved internationle klaverkonkurrencer (Chopin, Tchaikovsky, Liszt, Rachmaninov, Scriabin og Rubinstein). Underviser på Schola Cantorum i Paris.

Tilmelding

Tilmelding senest 1. maj i skemaet nedenfor. Bemærk: Der er kun 5 pladser som aktiv deltager, som bliver tildelt efter først-til-mølle-princippet.