Klaverkursus med Tove Lønskov

Klaverkursus med Tove Lønskov lørdag 10. marts kl 12.00 -17.00 på Det Jyske Musikkonservatorium, Skovgaardsgade 2C , 8000 Aarhus C.

Kurset henvender sig til unge klaverstuderende, talentlinje og MGK samt deres klaverlærere der her sammen kan hente inspiration og vejledning hos en af Danmarks fineste pianister.

Priser:

Aktive medlemmer 200 kr
ikke medlemmer 300 kr.
Ledsagende lærere og andre: Medlemmer 200 kr, ikke medlemmer 300 kr.

Tilmelding snarest og inden 1. marts til ue@epta.dk
Mobil 2360 2444

Om Tove Lønskov

Tove Lønskov er en af Danmarks mest efterspurgte pianister. Siden begyndelsen af hendes mangesidige karriere er hun med succes gået ind i alle pianistiske områder – soloklaver , akkompagnement og kammermusik og er derudover en passioneret underviser.
Tove Lønskov har været lærer for mange af de betydeligste unge danske pianister. Tove Lønskov afholder jævnligt masterclass i Danmark og i udlandet, både i solo-klaver og i Lied-interpretation for sangere og akkompagnatører.
Som solist har hun spillet de fleste store klassiske klaverkoncerter med danske symfoniorkestre og har arbejdet sammen med dirigenter som Jorma Panula og Uri Segal. Tove Lønskov har givet talrige solo recitals.

Et særligt anliggende har været dansk musik, i særdeleshed klaverværker af Poul Schierbeck.Tove Lønskov har opført alle Poul Schierbecks klaverværker (tildels ur-) og indspillet alle på en særdeles anmelderrost CD

tove