Den armensk-danske pianist Marianna Shirinyan er som solist og kammermusiker i fuld gang med en international karriere, sat i gang da hun vandt ikke mindre en 5 priser ved 2006 ARD International Music Competition i München. Marianna er en velkommen gæst ved internationale festivaller som Schleswig-Holstein Musikfestival, MDR Summer Music Festival, Festspillene i Bergen. Hun har bl. a. været solist med førende orkestre i Skandinavien og herigennem straks skabt sig et ry som en af sin generations førende pianister. Hun var således solist i Brahms’ Klaverkoncert nr. 1 med Copenhagen Phil på orkestrets turne i Spanien 2014.

Marianna Shirinyan fik i 2009 Danske Musikkritikeres Pris og i 2010 P2 Prisen for sin indsats for Dansk Musik og Kulturliv. I 2014 sad hun desuden i Juryen ved ARD International Music Competition i München og Edvard Grieg International Piano Competition i Bergen.

Hun har indspillet CDer både som solist og kammermusiker, hvoraf Trois petites liturgies de la Présence Devine med Danish Sinfonietta og DR Vocalensemble har modtaget Diapason d’Or de l' annee 2015 og P2 Prisen 2015.

Endvidere er Marianna Shirinyan er kunstnerisk leder af den Internationale Kammermusikfestival Accord Parfait i Irancy i Frankrig, og har siden 2015 været professor ved Musikhögskolan i Oslo.

På hendes masterclass er der plads til 6 aktive deltagere med 1 lektion lørdag og 1 lektion søndag.

Pris for aktive: Medlemmer: 850 kr. – Ikke-medlemmer: 1000 kr. Pris for passive: Medlemmer: 1 dag 150 kr., begge dage 200 kr. – Ikke-medlemmer: 1 dag 200 kr, begge dage 300 kr.

Der 20% rabat til deltagere vest for Storebælt.

Tilmelding senest 6. november til ue@epta.dk.