Søndag d. 4. oktober skyder EPTA efteråret igang med et 4-timers kursus med Anette Præst Nielsen, som har udviklet Music Work Out – materialer i hørelære og teori.

For at kickstarte den nye sæson, tilbyder vi kurset til kun 50 kr. for EPTAs medlemmer. Benyt dig af dette særtilbud, og meld dig ind i EPTA i dag.

Bemærk, at kurset foregår på Københavns Kommunes Musikskole, Staldgade 29, København V, i gåafstand fra Hovedbanegården. Kurset foregår kl. 10–14, og der vil blive indlagt frokostpause med sandwich (inkl. i prisen).

Music Work Out

Med Music Work Out materialerne kan du gøre din undervisning nem, effektiv, spændende og sjov for både dine elever og dig selv.

Materialerne er grundigt gennemtestede på både hold og soloelever og giver via det fysiske element en langt hurtigere indlæring i teori og hørelære. De er progressivt udviklede og egner sig til alle elever der modtager musikundervisning og med håndbog på 9 forskellige sprog.

Giv eleverne en bedre forståelse af bl.a rytmer i forskellige taktarter, nodeværdier, pauser, intervaller, nodekendskab og meget mere – på en sjov, udfordrende og interaktiv måde. Ungerne elsker det og det virker!

Music Work Out bliver nu brugt på ca. halvdelen af musikskolerne i Danmark, på mange gymnasier, på DKDM til hørelære og teori på AM-linjen, og hos utallige privatundervisere i musik. Også i Sverige og Finland har det fundet vej – og i 18 andre lande.

På kurset får kursisterne en hands-on gennemgang af materialerne og indføring i de mange ideer, tips og kombinationsmuligheder, som Music Work Out tilbyder. Alle, der underviser i musik og ønsker en naturlig og let indføring af hørelære og teori til deres elever, vil have stort udbytte af kurset.

Efter kurset vil der være mulighed for at købe Music Work Out-materialer, samt Anettes Min Musik Lektiebog 1 og 2, som mange bruger til den daglige undervisning.

Læs mere på Music Work Outs hjemmeside og følg Music Work Out på Facebook.


Priser

  • Medlemmer af EPTA Danmark kun 50 kr.
  • Ikke-medlemmer 400 kr.
  • Studerende og unge under 18 år 200 kr.

Tilmelding nedenfor hurtigst muligt og senest mandag d. 28. september. Ved tilmelding overføres kursusgebyr til EPTAs konto i Danske Bank: reg. nr. 1551, kontonr. 001679 6603.

Adgangsbegrænsning foregår i henhold til gældende afstandskrav og forsamlingsforbud.

For spørgsmål til kurset kontakt venligst formand Balder Neergaard på bn (a) epta.dk.

.