3. marts kl. 14.30–17.30 og 4. marts kl 10.30–17.00

Kurset henvender sig til unge strygere og pianister samt til stryger- og klaverpædagoger, som har lyst til at finde en kammermusikpartner eller allerede har etablerede ensembler.

Alle kammermusikinteresserede kan deltage som passive. Kurset vil foregå som workshops, hvor ensemblerne skiftevis får lektion hos hver af de tre kunstnere, Jens Elvekjær, Soo-Jin hong og Soo-Kyung hong.

Kurset afsluttes med en lille koncert med deltagerne, hvortil alle er velkomne.

Priser og tilmelding

deltagerpris pr person:

  • Aktive: 600 kr. (medlemmer af EPTA eller ESTA 500 kr.)
  • Passive, pr. dag: 175 kr. (medlemmer af EPTA eller ESTA 125 kr.; studerende 75 kr.)

Tilmelding snarest og senest 19. februar 2018 nedenfor på denne side.

Trio con Brio

Trio con Brio blev grundlagt i Wien i 1999. Siden da har trioen udforsket det store repertoire for klavertrio med friskhed og nysgerrighed så vel som respekt og reflektion. De har vundet berømmelse på deres tilgang til det klassiske repertoire, hvor værker af Beethoven, Schubert og Brahms i deres hænder bliver transformeret til levende og medrivende musik af i dag.

Trioen har turneret i Europa, Asien og USA, og givet recitals i berømte koncertsale som Tivolis Koncertsal, Carnegie Hall, Wigmore Hall, Concertgebouw, Konzerthaus Berlin, The Seoul Arts Center og Bunka Kaika i Tokyo. Trioen har vundet mange internationale priser bl. a. ARD (München), Vittorio Gui (Firenze), Trondheim og Kalichstein-Laredo-Robinson Trio Award (USA).

Trio con Brio spiller en central rolle på Skandinaviens nutidige musikscene. Nogle af danmarks mest prominente komponister såsom Per Nørgård og Bent Sørensen såvel som den svenske Sven David Sandström har komponeret og tilegnet værker til trioen. Deres album “Phantasmagoria” med dansk nutidig musik modtog fremragende anmeldelser.

Om trioens debut-udgivelse skrev Grammophone Magazine: "trioens fortolkning tåler sammenligning med de bedste … et fremragende højt begavet ensemble”. Om trioens album med trioer af Tchaikovsky og Smetana skrev The Guardian (UK): "sprudlende og hjertegribende…”.

For alle ansøgere

 

Kun for aktive

 

Verifikation