Nyt spændende tiltag for unge klavertalenter, Gradus Junior College

Gradus har indledt et nyt samarbejde med Det Jyske Musikkonservatorium. se mere på www.klaverskolen-gradus.com hvor man kan læse mere.


40th International EPTA Conference

Den 40. Internationale EPTA konference finder sted i Valletta, Malta, mellem 27. og 30. september 2018. Konferencens tema er “Piano Prodigies”, og vil byde lectures, præsentationer og koncerter. Yderligere information og tilmelding på EPTA Maltas hjemmeside.

40th International EPTA Conference


Aarhus International Piano Competition 2019

Når Aarhus International Piano Competition finder sted næste gang i marts 2019 bliver der gjort en yderligere indsats for at støtte op om uddannelsen af pianister i Danmark. I den ældste kategori vil 2 pladser således være reserverede til danske pianister. Udvælgelsesprocessen fungerer altså som en slags national konkurrence, hvor 2 pianister inviteres til at deltage i konkurrencen med pianister fra hele verden. Det er en oplagt mulighed for at få indstuderet en bredt repertoire og få en helt særlig oplevelse. Kravene til konkurrencen kan ses i vedhæftede flyer og på konkurrencens hjemmeside pianocompetition.dk. I den yngre kategori er danske pianister selvfølgelig også mere end velkomne til at ansøge, men her er danske pladser ikke garanteret. En del danske pianister – David Munk-Nielsen, Peter Guang, Kristian Riisager, Rune Leicht Lund og Gustav Piekut – har tidligere deltaget i konkurrencen med stor opmærksomhed og uvurderlige erfaringer i bagagen. Konkurrencens bestyrelsen håber på stor national opbakning gennem mange danske ansøgninger. Skulle der være spørgsmål er alle velkomne til at kontakte projektlederne Rune Maahn Christensen og Christian Skovgaard Flarup på e-mail info (a) pianocompetition.dk.


Det tilbyder andre

Dette er en side, hvor I kan læse om aktiviteter, arrangeret af andre, som kan have interesse for EPTAs medlemmer.

Det kan være koncerter, kurser, foredrag og konkurrencer.
Her kan medlemmerne også selv gøre opmærksom på egne tilbud, som f.eks. nodeudgivelser, cd-indspilninger, egne koncerter og kurser.

Skriv selv en tekst og send den med eventuelle billeder til info@epta.dk